Eerste laadpaal in bedrijf gesteld!

Eerste laadpaal in bedrijf gesteld!

Easycharge, exploitant van AC laadpalen in de (semi-) openbare ruimte, heeft vandaag haar eerste laadpaal in bedrijf gesteld, deze is op het parkeerterrein van het Campanile hotel in Breda geplaatst.

Easycharge, gevestigd in Waalre, onder de rook van Eindhoven, onderscheidt zich in de markt door de laadpalen in de regel aan te sluiten op het hoofdnet van de netbeheerder, waardoor de opdrachtgevers volledig ontzorgd worden door, zowel alle kosten op zich te nemen, als ook eigen energie te leveren aan de laadpalen. Ook het beheer, onderhoud, helpdesk en storingsdienst worden volledig door Easycharge verzorgd.

Voor de uitrol van het Easycharge AC laadpalen-netwerk heeft ze partnerships gesloten met de landelijk opererende installatiepartner Rasenberg-APK en Schneider Electric, leider in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, tevens in januari van dit jaar uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf ter wereld. De laatste is leverancier van de volledig gepersonaliseerde laadvoorzieningen die in de komende maanden door het ambitieuze Easycharge als paddenstoelen uit de grond zullen schieten. Volgens mede-oprichter/eigenaar André Verhees is de synergie tussen deze drie bedrijven optimaal, door de effectiviteit en efficiëntie van deze samenwerking komen we tot de beste oplossingen en resultaten.

Ook bij de Campanile Hotels in Nederland zal dat zijn effect gaan krijgen met als pilotlocaties Breda en Eindhoven, waar men vanaf deze week alle elektrische auto’s kan opladen tot een vermogen van maximaal 22kW.

General Manager Campanile Breda Jacco Smit en Sales Manager Benelux Michiel van der Sleen van Louvre  Hotels Group zijn verheugd met deze duurzame faciliteit, waardoor de vindbaarheid van de hotelgroep voor gasten sterk verhoogd wordt.

Op de foto vl.n.r. : Michiel van der Sleen (Sales Manager Benelux Louvre hotels (Campanile)), Stephanie Bunt (Accountmanager E-Mobility Schneider Electric), Jacco Smit (General Manager Campanile Hotel Breda), André Verhees (mede-oprichter/eigenaar Easycharge) en Gijs Frijters (Operationeel Directeur Rasenberg-APK)