‘ON THE GO’ LADEN BIJ DE CAMPANILE HOTELS BREDA EN EINDHOVEN

‘ON THE GO’ LADEN BIJ DE CAMPANILE HOTELS BREDA EN EINDHOVEN

De verkoop van elektrische auto’s stijgt enorm. De Campanile hotels in Nederland spelen daar op in en zijn een samenwerking gestart met EasyCharge. De exploitant van AC laadpalen in de (semi-) openbare ruimte heeft onlangs haar eerste laadpalen in bedrijf gesteld op het parkeerterrein van Campanile hotels in Breda en Eindhoven.

Opladen

De hotels van Campanile hechten veel waarde aan duurzaamheid. Door de samenwerking met EasyCharge kunnen gasten hun elektrische auto opladen terwijl ze genieten van een heerlijke lunch, diner of overnachting in het hotel. Na de pilotfase van deze twee hotels zullen wellicht laadpalen bij de andere Campanile hotels worden geïnstalleerd

Laadpalen

EasyCharge is gevestigd in Waalre, onder de rook van Eindhoven, en onderscheidt zich in de markt door de laadpalen aan te sluiten op het hoofdnet van de netbeheerder. Hierdoor worden de opdrachtgevers volledig ontzorgd. Zo neemt het bedrijf alle kosten op zich en leveren ze ook eigen energie aan de laadpalen. Ook het beheer, onderhoud, helpdesk en storingsdienst worden volledig door EasyCharge verzorgd.

AC laadpalen-netwerk

Voor de uitrol van het AC laadpalen-netwerk zijn partnerships gesloten met landelijk opererende installatiepartner Rasenberg-APK en Schneider Electric. De laatste is in januari uitgeroepen tot meest duurzame bedrijf ter wereld. “De synergie tussen deze drie bedrijven is optimaal en door de effectiviteit en efficiëntie van deze samenwerking komen we tot de beste oplossingen en resultaten’’, aldus mede-oprichter/eigenaar van EasyCharge André Verhees. .

Over Louvre Hotels Group      

Louvre Hotels Group is een belangrijke speler in de wereldwijde hotel-industrie, met nu meer dan 1.500 hotels in 54 landen. Het hotelaanbod varieert van 1 ster tot 5 sterren. De keten bestaat uit de merken Première Classe, Campanile, Kyriad & Kyriad Direct, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip. De groep heeft ook een distributieovereenkomst met de groep Barrière. Louvre Hotels Group is een dochteronderneming van Jin Jiang International Holdings Co, Ltd., de op één na grootste hotelgroep ter wereld. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Campanile,  Première Classe, Golden Tulip en Tulip Inn.